[ad_1]


در 18 نوامبر ، آسوشیتدپرس نمایشگاهی از تجارت روغن نخل را منتشر کرد ، که به شرح سو abuse استفاده شدید ، استثمار و سو abuse استفاده جنسی از کارگران زن در مزارع در اندونزی و مالزی پرداخت. این مقاله به بررسی ارتباط همه جانبه و پنهان روغن نخل در صنعت زیبایی می پردازد ، که از آن به طور گسترده در همه موارد از صابون تخته ای تا شامپو استفاده می شود ، اما در بیشتر موارد در روش های تأمین و زنجیره های تأمین مادر باقی می ماند.

“روغن نخل را می توان بدون نیاز به تخریب محیط زیست ، حیات وحش یا بهره برداری از کشاورزان تولید کرد ، اما چنان ماده پرکاربردی است که بسیاری از شرکت های بزرگ و کوچک بعضی اوقات نمی دانند روغن نخل آنها از کجا می آید یا می تواند چطور باید جنگل زدایی زیادی انجام شود تا این روغن نخل به آنها برسد. “، دیوید پتریلو ، شیمی دان لوازم آرایشی و بنیانگذار مارک مراقبت از پوست Perfect Image گفت. “سازمان هایی وجود دارند که روغن پالم را به عنوان پایدار در سراسر جهان تأیید می کنند ، اما بسیاری از مردم شک دارند که آیا آنها به اندازه کافی کار می کنند و آیا شرکت ها به تعهدات گذشته برای حفاظت از محیط زیست و گونه هایی که در آنجا زندگی می کنند عمل می کنند.”

تا زمانی که محافظت بهتری در برابر زایمان حاصل نشود ، بسیار مهم است که خود را با لیست مواد تشکیل دهنده آشنا کنید. دانستن اینکه آیا می خواهید یک محصول روغن نخل بخرید – که در محصولات آرایشی و بهداشتی به دلیل اثرات مرطوب کننده ، بافت ، نرم و کف کننده ، به علاوه توانایی آن در از بین بردن چربی و خاک از مو یا پوست ، استفاده می شود – دشوار است ، اما مواردی وجود دارد چند نکته را باید مراقب باشید.

پتریلو گفت: شما احتمالاً “روغن پالم” را روی برچسب لوازم آرایشی نخوانید ، به این معنی که “این ماده هنوز هم می تواند زیر رادار پرواز کند”. “این به این دلیل است که این محصولات ممکن است حاوی روغن پالم باشند ، اما به شکل مشتق شده است. برخی از رایج ترین نام ها در مواد آرایشی شامل سدیم لورات سولفات ، گلیسیریل و اوکتیل پالمیتات است. لیست های این نام های دیگر به صورت آنلاین برای روغن پالم یا آن وجود دارد. مشتقات ، اما این لیست بزرگی است. “

اگر این مورد را در لیست مواد تشکیل دهنده مشاهده کردید ، اولین کاری که باید انجام دهید جستجوی برچسب RSPO یا سایر علائم است که نشان می دهد روغن پالم استفاده شده به روشی پایدار تولید می شود. در غیر این صورت (که ممکن است نباشد) ، به دنبال روغن های دیگر در مو ، پوست و محصولات آرایش با خواص مشابه باشید. وی گفت: روغن های مایع می توانند گزینه های جایگزین باشند ؛ این روغن ها می توانند شامل روغن هسته انگور ، روغن آفتابگردان ، روغن نارگیل ، روغن باباسو یا روغن سویا باشند.



[ad_2]

منبع: windows-news.ir