[ad_1]

tmp_G1RINn_6a05584a2021c31e_IMG_1111.jpg

پای با قابلمه های مرغ یک غذای کلاسیک است – کل سوپ قلب را دارد ، با پوسته ای خوشمزه و روغنی. من به عنوان یک طرفدار غذا ، همیشه مشتاق ام که دستور العمل های جدید و سازگار با آن را امتحان کنم. خوشبختانه برای من ، دستور غذای جوجه گینز برای پای قابلمه مرغ ناامید کننده نبود. انجام این کار نه تنها آسان است ، بلکه تضمین می شود که از جمعیت کامل لذت خواهید برد (و تعداد زیادی پس مانده خواهید داشت!) این دستور العمل شامل تمام عناصر کلاسیک پای با قابلمه های مرغ در یک نسخه واقعا ساده است. حتی لازم نیست مرغ را از قبل بپزید – به این منظور شما نیاز به استفاده از مرغ دارید! بعد از پختن ظرف ، پر کردن آن باید شبیه سوپ باشد ، بنابراین یک بستر کامل سیب زمینی له شده را کامل می کند. اگر به دنبال یک غذای گرم ، فراوان و پرادویه برای یک شب خنک هستید ، این دستور شما را ناامید نخواهد کرد.

tmp_2A0n7Z_92b33fd0fbedc9f2_fullsizeoutput_fe.jpeg

tmp_WRQTNP_7843604f2c4cb0a0_IMG_1073.jpg

tmp_1rPjsk_32bbfe4109489942_IMG_1077.jpg

tmp_eIiQCX_67e837709ebea424_IMG_1089.jpg

tmp_4daQYl_f018af5d88cf8e7b_IMG_1106.jpg

tmp_SX6F24_d13ac9e3e7a8e8b3_IMG_1107.jpg

یادداشت

پر کردن این دستور بسیار مایع است ، بنابراین اگر ترجیح می دهید یک پر غلیظ تر شود ، من توصیه می کنم مقدار آبگوشت را کم کرده و مقدار آرد را افزایش دهید.
این دستورالعمل به استفاده از ظرفی به ابعاد 13×9 ، عمق سه اینچ نیاز دارد. اگر از یک ظرف کوچکتر استفاده می کنید ، هنگام ریختن مخلوط خود حتماً حدود یک اینچ فضا بگذارید تا هنگام پخت سرریز نشود.

دستور پای مرغ توسط جوانا گینز

عناصر

  1. 4 قاشق غذاخوری (1/2 چوب) کره نمک
    1/4 سیر کوچک ، خرد شده
    4 هویج را پوست بگیرید و به تاس 1/2 اینچی برش دهید
    1/4 فنجان آرد برای همه اهداف
    8 فنجان (64 اونس) آب مرغ
    دو قوطی 22.6 اونس خامه سوپ مرغ تغلیظ شده
    4 فنجان گوشت خرد شده از 1 مرغ خریداری شده در فروشگاه
    1 فنجان نخود فرنگی منجمد
    1 قاشق چایخوری نمک
    1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
    2 لوله 8 اونسی ، رول هلال سرد
    اسپری نچسب پخت و پز ، برای تابه
    پوره سیب زمینی ، برای سرو (اختیاری)

دستورالعمل ها

  1. فر خود را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف خود را با اسپری نچسب پخت و پز بپاشید.
  2. پیاز را ریز خرد کرده و هویج ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.
  3. قابلمه بزرگی را روی حرارت روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. کره را اضافه کنید ، اجازه دهید ذوب شود و سپس پیاز را بریزید و بپزید تا شفاف شود ، حدود 3-4 دقیقه.
  4. هویج ها را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید حدود 4 دقیقه بپزد و گاه گاهی هم بزنید.
  5. آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید ، مراقب باشید که تمام آرد را از کف و دیواره های قالب بریزید.
  6. آب مرغ را بزنید و هم بزنید تا آرد مخلوط شود.
  7. سوپ مرغ را هم بزنید و اجازه دهید اجاق گاز پخته شود تا مخلوط کمی جوش بیاید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
  8. قالب را از روی حرارت برداشته و مرغ رنده شده و نخود فرنگی یخ زده را هم بزنید. مخلوط خود را امتحان کنید و نمک و فلفل (و هر ادویه دیگری که می خواهید) را اضافه کنید تا مزه دار شود. مخلوط خود را در یک ظرف پخت آماده بریزید.
  9. یکی از آزمایشات رول نیمه ماه خود را روی یک سطح گسترش دهید و با استفاده از انگشتان خود سوراخ های بین رول ها را ببندید. سپس کل مستطیل خمیر را برداشته و آن را روی مخلوط خود روی صفحه پخت قرار دهید (باید حدود نیمی از ظرف را بپوشاند). جعبه دوم خود را باز کنید و همان مرحله را تکرار کنید ، و از خمیر مورد نیاز برای پوشاندن بقیه ظرف استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید بقیه خمیر را به صورت رول بپزید.
  10. پای خود را به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا وقتی که پر از طرف آن شروع به حباب زدن کند و پوسته هلالی شکل شما قهوه ای طلایی شود. بعد از اتمام کار ، آن را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
  11. اگر از سیب زمینی له شده استفاده می کنید ، سیب زمینی ها را در ظرف یا کاسه ای کم عمق قرار دهید و پای را با قابلمه های مرغ روی سیب زمینی ها بریزید. در غیر این صورت ، فقط بخشی از پای خود را در یک کاسه بریزید و لذت ببرید!

منبع تصویر: عکاسی POPSUGAR / جولیا دودا



[ad_2]

منبع: windows-news.ir