دستور غذای پای کدو تنبل مولی


وقتی به تعطیلات فکر می کنم ، یک دسر اصلی به ذهنم خطور می کند: پای کدو تنبل. به طور کلی ، کدو تنبل خود یک غذای شاخص پاییزی است. آیا یک روز نوشیدنی گرم می خواهید؟ لاته ادویه کدو تنبل را بردارید. آیا یک دسر خوشمزه ، غنی و معطر می خواهید تا مکمل وعده غذایی شکرگذاری شما باشد؟ خوب ، در این صورت ، شما نمی توانید با پای کدو تنبل اشتباه کنید. دستور پای کدو تنبل مولی بسیار خوب است زیرا بر طعم های طبیعی هر ماده ای تأکید می کند. ادویه ها فقط با استفاده از کمی دارچین ، جوز هندی و وانیل بر طعم کدو تنبل تأکید می کنند بدون آنکه لغو شود. به لطف غنی بودن شیر کامل و خامه سنگین ، پر کردن ترکیب می شود تا با هر لقمه تخریب شود. اگر در این فصل تعطیلات به دنبال یک دسر چشمگیر هستید یا فقط می خواهید هنگام جشن گرفتن تعطیلات در مقیاس کوچکتر خود را غرق کنید ، این دستور العمل با پای کدو تنبل هر سلیقه ای را برآورده می کند.

tmp_qK0u9K_677e51be737bfe56_fullsizeoutput_118.jpeg

tmp_up5YV6_23aa9ced266cee78_fullsizeoutput_112.jpeg

tmp_0s5EGa_472950c892079abe_fullsizeoutput_115.jpeg

tmp_suvOnd_60eb7eca20c1806f_fullsizeoutput_116.jpeg

tmp_8l2aEU_34d74d9709265c80_fullsizeoutput_117.jpeg

دستور غذای پای کدو تنبل مولی

عناصر

  1. برای پوسته پای:
    1/2 فنجان به علاوه 1 قاشق غذاخوری آب سرد
    1 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
    آرد 3 و 4/3 فنجانی برای همه اهداف ، به علاوه بیشتر برای پودر
    1 1/2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
    1/2 قاشق چایخوری نمک
    1 1/2 فنجان (3 چوب) کره نمک ، سرد
  1. برای پر کردن:
    یک پوره کدو تنبل 15 اونسی
    1/3 فنجان شکر بسته بندی شده قهوه ای روشن
    1/3 فنجان شکر دانه ریز
    1/4 فنجان شربت افرا
    3/4 قاشق چایخوری نمک
    3/4 فنجان خامه سنگین
    3/4 فنجان شیر کامل
    3 تخم مرغ بزرگ به اضافه 2 زرده تخم مرغ
    1/2 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده ، به علاوه بیشتر برای سرو
    1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
    1 دانه وانیل ، رنده شده (یا 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل)
    خامه زده تازه برای سرو

دستورالعمل ها

    برای پوست:

  1. آب و سرکه سیب را با هم ترکیب کرده و سپس آنها را در یخچال (یا فریزر) قرار دهید تا بسیار سرد شود. من اجازه دادم مال من حدود 1 ساعت در یخچال بماند.
  2. در یک کاسه بزرگ یا غذاساز ، آرد ، نمک و شکر را مخلوط کنید. کره را قطعه قطعه کنید و با استفاده از دستگاه غذاساز یا دستان خود آن را به مخلوط اضافه کنید تا مخلوط شود تا زمانی که بیشتر مخلوط شود و به صورت آردی درآید. (اگر هنوز قطعات کره باقی مانده باشد همه چیز خوب است). سپس مخلوط آب سرد و سرکه سیب را برداشته و آن را روی مخلوط آرد و کره بریزید. از دستها یا غذاساز برای ترکیب کردن هنگام تشکیل خمیر استفاده کنید. اگر خمیر شما خشک است ، کمی آب سرد – هر بار قطره – به آن اضافه کنید تا خمیر به هم برسد. (توجه: من از یک مخلوط کن دستی استفاده کردم تا کره آرد را خرد کنم ، که بسیار خوب کار می کند.)
  3. هنگامی که خمیر را دارید ، آن را به شکل گرد فشار دهید. آن را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و خمیر خود را از یخچال خارج کرده و روی یک سطح تمیز و آردپاشی شده حلقه کنید تا به شکل گرد 12 اینچ در بیاید. خمیر را روی قالب پای حلقه حلقه کنید و به آرامی فشار دهید تا به شکل قالب در بیاید. خمیر اضافی دور لبه را برش دهید. با استفاده از چنگال قسمت زیرین پوست خود را سوراخ کنید. سپس ، با استفاده از انگشتان خود ، چین لبه را به آرامی در لبه های خمیر فشار دهید. پوسته پوشیده شده خود را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  5. بعد از 15 دقیقه پوسته را از فریزر برداشته و روی آن کاغذ روغنی بگذارید. کاغذ را با وزنه های پای ، لوبیای خشک یا برنج خشک پر کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید. کاغذ روغنی و هر آنچه را به عنوان وزنه استفاده کرده اید بردارید و سپس پوسته را دوباره به مدت 3-5 دقیقه بپزید تا رنگ پریده شود.
    برای پر کردن:

  1. یک قابلمه بزرگ را روی اجاق گاز قرار دهید و آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پوره کدو تنبل و شکر دانه ریز ، شکر قهوه ای و شربت افرا را اضافه کنید. مخلوط را بپزید ، سپس تا حد متوسط ​​گرم شود و اجازه دهید قندها حدود 10 تا 15 دقیقه کارامل شوند. سپس حرارت را به متوسط ​​کم کرده و شیر و خامه سنگین را بهم بزنید.
  2. در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها و زرده ها را به آرامی با هم مخلوط کنید. با استفاده از ملاقه سوپ ، مقدار کمی از مخلوط کدو تنبل خود را به تخم مرغ خود اضافه کنید ، تخم مرغ را به طور مداوم بزنید. (با سفت شدن تخمها ، اطمینان حاصل کنید که آنها با مخلوط کدو تنبل داغ شما بدون جوش آمدن مخلوط می شوند).
  3. هنگامی که تخم مرغ ها کاملا با مخلوط کدو تنبل شما مخلوط شدند ، محتوای ظرف تخم مرغ را به قابلمه بزرگ خود اضافه کنید و هم بزنید. دارچین ، جوز هندی و وانیل را اضافه کنید و سپس هم بزنید تا مطمئن شوید همه مواد به خوبی با هم ترکیب شده اند.
  4. مخلوط کدو تنبل را به پوسته پای خود اضافه کنید و به مدت 30-40 دقیقه آن را بپزید. شما می خواهید لبه های پای شما تنظیم شود ، اما مرکز همچنان لرزیده است – این به شما کمک می کند تا از ترک در پای شما جلوگیری شود.
  5. بعد از پخت ، پای خود را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن ، خامه زده شده تازه و دارچین را داخل آن بریزید ، سپس سرو کنید و لذت ببرید!

منبع تصویر: عکاسی POPSUGAR / جولیا دودا




منبع: windows-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>