
چسبناک ، شیرین و کمی تند ، این کوفته های مرغ با لعابی از سریراچای مسی بهترین گزینه برای ادویه میز شام ، تهیه یک وعده غذایی هفتگی یا بازی با پیش غذای جشن است! آنها به دلیل پایه مرغ بدون چربی (یا بوقلمون) و روش تفت دادن بدون روغن اضافی از سلامت بیشتری برخوردار هستند و همچنین به لطف پوشش مسی آغشته به چیلی داغ ، لایه لایه روی کوفته ها در طی مراحل پخت ، طعم و مزه بسیار مطلوبی را ارائه می دهند. لعاب عسل پس از خنک شدن غلیظ و کمی چسبناک می شود و طعم خوشمزه ای به مرکز مرغ نرم و معمول خود می بخشد. جدی ، خوردن فقط چند مورد سخت است.
برای پایان دادن به این کار ، به سادگی با دانه های کنجد تست شده تزئین کرده و همراه با سبزیجات ترد با رنگ روشن مانند چوب هویج یا کلم بنفش تراشیده ، آن را سرو کنید. لذت بردن!

عناصر
- برای سس عسل Sriracha:
1/4 فنجان عسل
1 قاشق غذاخوری شریراچا
1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد
1/4 قاشق چایخوری سس Worcester
1/4 قاشق چایخوری نمک
- برای کوفته ها:
1 کیلوگرم مرغ آسیاب شده
1/2 فنجان آرد سوخاری پنکیک
1 تخم مرغ
1 قاشق چای خوری سیر خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی
1/2 قاشق چایخوری ادویه جهانی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
- توپینگ (اختیاری):
دانه های کنجد تست شده
پیاز بهاره ، خرد شده
دستورالعمل ها
- فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید در حالی که فر گرم می شود ، یک ورقه بزرگ پخت با کاغذ پخت تهیه کنید.
- در یک کاسه متوسط ، مرغ چرخ کرده ، خرده نان ، تخم مرغ ، سیر و کوفته را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا تمام مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
- مخلوط کوفته را به 12 توپ یک اینچی بپیچید و آنها را روی ورق پخت آماده قرار دهید.
- کوفته ها را داخل فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه آنها را بپزید.
- در حالی که کوفته ها در حال پخت هستند ، عسل ، سریراچ ، روغن کنجد و سس ورسترشایر را در یک کاسه کوچک یا یک فنجان اندازه گیری مایع مخلوط کنید.
- بعد از 10 تا 12 دقیقه سینی کوفته را از فر خارج کرده و نیمی از سس عسل را یکی یکی روی کوفته ها پهن کنید و مطمئن شوید که تا حد ممکن سطح آن را بپوشانید.
- کوفته ها را برای هفت دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
- بعد از هفت دقیقه ، تابه را با کوفته کوفته برداشته و هر کدام را با سس باقی مانده عسل کاملاً بشویید.
- کوفته ها را به مدت هفت تا 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا در دمای داخلی 165 درجه فارنهایت پخته شوند ، داخل فر قرار دهید.
- هنگامی که به طور کامل پخته، حذف کوفته از فر و اجازه می دهد تا خنک شود.
- با دانه کنجد تست شده و پیازچه تزیین کنید. با کناره های مورد علاقه خود سرو کنید.
اطلاعات
- دسته بندی
- پیش غذا
- دریافت کردم
- 12 کوفته
- زمان آماده شدن
- 20 دقیقه
- زمان پخت و پز
- 30 دقیقه
- کل زمان
- 49 دقیقه و 59 ثانیه
منبع تصویر: عکاسی POPSUGAR / اشلی اورتیز
منبع: windows-news.ir
آخرین دیدگاهها