[ad_1]

tmp_aJjcGA_41aa63c1e28e5a35_PHOTO-2020-11-14-08-22-39.jpg

چسبناک ، شیرین و کمی تند ، این کوفته های مرغ با لعابی از سریراچای مسی بهترین گزینه برای ادویه میز شام ، تهیه یک وعده غذایی هفتگی یا بازی با پیش غذای جشن است! آنها به دلیل پایه مرغ بدون چربی (یا بوقلمون) و روش تفت دادن بدون روغن اضافی از سلامت بیشتری برخوردار هستند و همچنین به لطف پوشش مسی آغشته به چیلی داغ ، لایه لایه روی کوفته ها در طی مراحل پخت ، طعم و مزه بسیار مطلوبی را ارائه می دهند. لعاب عسل پس از خنک شدن غلیظ و کمی چسبناک می شود و طعم خوشمزه ای به مرکز مرغ نرم و معمول خود می بخشد. جدی ، خوردن فقط چند مورد سخت است.

برای پایان دادن به این کار ، به سادگی با دانه های کنجد تست شده تزئین کرده و همراه با سبزیجات ترد با رنگ روشن مانند چوب هویج یا کلم بنفش تراشیده ، آن را سرو کنید. لذت بردن!

tmp_CINV3V_3247c07efae2fb5e_IMG_4912_2.JPG
tmp_s6t40I_5ea3be05085d383b_IMG_4857_jpg.jpg
tmp_UT8odK_20e181ca1f5d67b2_IMG_4863_jpg.jpg
tmp_msXrBu_d52d977bd73baa10_IMG_4875_jpg.jpg
tmp_w6zsmV_8e91cdf9db6c8ee4_PHOTO-2020-11-11-14-08-22-39.jpg

دستور غذا برای کوفته مرغ با لعاب عسل و shriracha با عکس

عناصر

  1. برای سس عسل Sriracha:
    1/4 فنجان عسل
    1 قاشق غذاخوری شریراچا
    1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد
    1/4 قاشق چایخوری سس Worcester
    1/4 قاشق چایخوری نمک
  1. برای کوفته ها:
    1 کیلوگرم مرغ آسیاب شده
    1/2 فنجان آرد سوخاری پنکیک
    1 تخم مرغ
    1 قاشق چای خوری سیر خرد شده
    1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی
    1/2 قاشق چایخوری ادویه جهانی
    1/2 قاشق چایخوری نمک
    1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
  1. توپینگ (اختیاری):
    دانه های کنجد تست شده
    پیاز بهاره ، خرد شده

دستورالعمل ها

  1. فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید در حالی که فر گرم می شود ، یک ورقه بزرگ پخت با کاغذ پخت تهیه کنید.
  2. در یک کاسه متوسط ​​، مرغ چرخ کرده ، خرده نان ، تخم مرغ ، سیر و کوفته را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا تمام مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
  3. مخلوط کوفته را به 12 توپ یک اینچی بپیچید و آنها را روی ورق پخت آماده قرار دهید.
  4. کوفته ها را داخل فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه آنها را بپزید.
  5. در حالی که کوفته ها در حال پخت هستند ، عسل ، سریراچ ، روغن کنجد و سس ورسترشایر را در یک کاسه کوچک یا یک فنجان اندازه گیری مایع مخلوط کنید.
  6. بعد از 10 تا 12 دقیقه سینی کوفته را از فر خارج کرده و نیمی از سس عسل را یکی یکی روی کوفته ها پهن کنید و مطمئن شوید که تا حد ممکن سطح آن را بپوشانید.
  7. کوفته ها را برای هفت دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  8. بعد از هفت دقیقه ، تابه را با کوفته کوفته برداشته و هر کدام را با سس باقی مانده عسل کاملاً بشویید.
  9. کوفته ها را به مدت هفت تا 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا در دمای داخلی 165 درجه فارنهایت پخته شوند ، داخل فر قرار دهید.
  10. هنگامی که به طور کامل پخته، حذف کوفته از فر و اجازه می دهد تا خنک شود.
  11. با دانه کنجد تست شده و پیازچه تزیین کنید. با کناره های مورد علاقه خود سرو کنید.

منبع تصویر: عکاسی POPSUGAR / اشلی اورتیز



[ad_2]

منبع: windows-news.ir

ایندکسر