[ad_1]

tmp_IVANxl_265a237a189a076d_Home_Edit_Flavour_Maker_Media_Photo_2.jpg

به نظر می رسد که تزئین ما با مهارت های درجه یک سازمانی و راهنمایی برای میزبانی در تعطیلات کافی نیست ، دو نفر از The Home Edit ، Clea Shearer و Joanna Teplin ، قبلاً با یک دسر رسمی تعطیلات The Home Edit به غذا رسانده اند! این دو با کمک کمی از مک کورمیک با دستورالعمل جدید خود برای تهیه کیک های نان زنجبیلی و تخم مرغ زیبایی رنگین کمان خود را از قفسه های کتاب به آشپزخانه منتقل کردند. دستورالعمل “آسان ، اما آه ، بسیار خوشمزه” باعث صرفه جویی در وقت شما در آشپزخانه می شود ، در حالی که هنوز مانند کیک های خانگی ساخته شده از ابتدا مزه می کنید.

این کیک های شیر تخم مرغ با گردباد عطر و طعم ملاس با زنجبیل ، ترکیب کاملی از شکر و ادویه را ایجاد می کنند و همه خوب هستند. این دسر جشن برخی از عطر و طعم های مورد علاقه تعطیلات Clea و Joanna را به خود اختصاص می دهد (ما هم!) ، در حالی که با امضای زیبایی شناسی The Home Edit درخشان است. فراموش نکنید که کیک های خانگی ویرایش شیرینی زنجفیلی با لعاب کرم تخم مرغ را به لیست پخت تعطیلات خود اضافه کنید و دستور العمل کامل زیر را برجسته کنید!

tmp_UdWy2P_cff179c0b59e97c1_Rainbow_Frosting_Gingerbread_Brownies_w_Eggnog_Frosting.jpg

یادداشت

برای قهوه ای های مخصوص گیاهخواران ، سه قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده و نه قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند. دوباره هم بزنید و به عنوان جایگزین تخم مرغ استفاده کنید. با دستورالعمل ها ادامه دهید ، زمان پخت را به 45 تا 50 دقیقه افزایش دهید.

دستور تهیه نان شیرینی با ویرایش در خانه + عکس

عناصر

  1. شیرینی زنجفیلی شیرینی زنجفیلی:
    1 بسته مخلوط براونی به اندازه خانواده
    3 عدد تخم مرغ
    1/3 فنجان روغن نباتی
    1/4 فنجان ملاس
    1 قاشق غذاخوری آب
    2/2 قاشق چای خوری زنجبیل مک کورمیک آسیاب شده
    1 قاشق چای خوری عصاره کاملا طبیعی مک کورمیک وانیل خالص
  1. لعاب تخم مرغ:
    2 فنجان (حدود 8 اونس) شکر شیرینی پزی
    1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده مک کورمیک
    1/4 قاشق چای خوری جوز هندی مک کورمیک
    1/2 فنجان کوتاه کردن سبزیجات ، نرم شده است
    1 قاشق چایخوری مک کورمیک تمام عصاره طبیعی وانیل خالص
    4 قاشق چای خوری آب

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. یک ظرف مربع 8 اینچی را با فویل بپوشانید ، در حالی که لبه های فویل از دو طرف ظرف گسترش یافته است. با اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید. کنار بگذار
  2. در یک کاسه بزرگ ، تمام مواد نان زنجبیلی براونی را مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. در قابلمه آماده را بریزید و پخش کنید.
  3. به مدت 40 تا 45 دقیقه آن را بپزید و ظرف را تا نیمه پخت برگردانید. کاملاً درون تابه روی توری خنک کنید.
  4. در حالی که براونی ها در حال خنک شدن هستند ، لک لرزش تخم مرغ را با الک کردن شکر و ادویه جات شیرینی پزی در یک کاسه متوسط ​​آماده کنید. کنار گذاشتن در یک کاسه بزرگ با همزن برقی ، کوتاه کردن را با سرعت متوسط ​​بزنید تا سبک و نرم شود. وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط شکر شیرینی پزی ها را به تدریج بزنید و بعد از هر بار افزودن ، دیواره ها و کف کاسه را خراش دهید. آب اضافه کن؛ بزنید تا سبک و کرک شود.
  5. براونی ها را با دقت از تابه روی تخته برش جدا کنید. لعاب را به طور یکنواخت روی براونی ها پخش کنید ، با پاشیدن رنگین کمان تزئین کنید (اختیاری) ، به صورت مربع بریده و سرو کنید

منبع تصویر: Home Edit / مک کورمیک



[ad_2]

منبع: windows-news.ir