[ad_1]

tmp_kt0yjg_ec0449c5ae4d9e07_IMG_3100_1_.jpg

دستور العمل های کریسی تیگن هرگز مرا ناامید نکرده است. من دوست دارم که چقدر پیچیده اما دست یافتنی هستند ، همیشه وقتی از محصول نهایی لذت می برم (که همچنین همیشه خوشمزه – لذیذ). من اخیراً به دنبال یک جایگزین سالم برای مرغ پرتقال مورد علاقه خود هستم ، اما بیشتر دستورالعمل ها به جای اینکه طعم خود را از پرتقال کامل بگیرند ، جایگزین های شکر مانند مربا و مارمالاد را می طلبند. با این حال ، در دستورالعمل Teigen هم از پوست پرتقال و هم از آب آن استفاده شده است که به محصول نهایی عطر و طعم فوق العاده تازه پرتقال ، به علاوه بافتی چسبناک و لطیف ، برای خیساندن با برنج می بخشد. و اگر هنوز به دنبال این شیرینی هستید ، می توانید عطر و طعم را به آن اضافه کنید. از همه بهتر ، ساده است ، در ظرفی با لیست مختصری از مواد درست شده و کاملاً شایسته اینستاگرام است پس از اتمام کار آشپزی. فقط این سس پرتقال روشن را بررسی کنید!

مرغ از روی اجاق شروع می شود و به اجاق ختم می شود (برای پایان دادن به پخت مرغ و تفت دادن برش های پرتقال). در اینجا موارد قبل و بعد من وجود دارد:

tmp_sMuK9G_88de2dca120e7ed7_IMG_3097_1_.jpg
tmp_cBnvqq_9dd7177737280331_IMG_3099_1_.jpg

امیدوارم این دستور را تقریباً به اندازه تمیز کردن یک ظرف کاملاً دوست داشته باشید!

دستور تهیه مرغ نارنجی توسط Chrissy Teigen + عکس

عناصر

  1. 4 (6 اونس) سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
    2 عدد پرتقال متوسط
    1/2 فنجان آب مرغ
    1 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
    1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت حل شده در 1 قاشق چای خوری آب سرد
    1 قاشق چایخوری 1/2 قاشق چایخوری سس ماهی
    1 قاشق چایخوری سرکه برنج
    1/2 قاشق چایخوری شله چیلی
    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    1 پیاز متوسط ​​خرد شده
    3 حبه سیر ، خرد شده
    1/2 کمی چیلی قرمز تازه ، به صورت برش های نازک برش دهید
    نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم و مزه
    جعفری ، برای تزیین

دستورالعمل ها

  1. یکی از پرتقال ها را پوست بگیرید و آن را گرم نگه دارید. نصف دو پرتقال. سه نیمه را آب بگیرید تا حدود 1/2 فنجان آب آب بدهد (از نوشیدن اضافی دریغ نکنید) ، سپس نیمه دیگر را به چهار دایره برش دهید و ذخیره کنید.
  2. 1/2 فنجان آب پرتقال را با پوست پرتقال ، آبگوشت ، شربت افرا ، نشاسته ذرت ، سس ماهی ، سرکه برنج و فلفل تند ترکیب کنید ، سپس ذخیره کنید.
  3. مرغ را با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید. کره را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد در یک قابلمه بزرگ نچسب داغ کنید. مرغ قهوه ای تا زمانی که طلایی شود (اما پخته نشود) ، هر طرف 2 تا 3 دقیقه. آن را در بشقاب برداشته و با فویل بپوشانید تا گرم شود.
  4. قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید ، پیاز را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا 8 تا 9 دقیقه نرم و شفاف شود. سیر را اضافه کرده و با هم زدن 1 دقیقه دیگر آن را بپزید.
  5. یک توری در فر 6 تا 8 اینچ از عنصر گرم کننده قرار دهید و مرغ گوشتی را تا خیلی گرم کنید. مخلوط ذخیره شده آب پرتقال را به پیاز و سیر اضافه کنید ، اجاق را تا متوسط ​​بالا دهید ، بجوشانید ، بجوشانید و به مدت 1 تا 2 دقیقه غلیظ شود ، سپس حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، مرغ را به ماهیتابه برگردانید ، مقداری از سس را با قاشق روی مرغ بگذارید و روی هر برش یک برش پرتقال بچینید.
  6. قالب را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید و بپزید تا پرتقال شروع به نرم شدن کند و در لبه ها ، 3 تا 4 دقیقه کمی سیاه شود. آن را از فر خارج کنید و با چیلی و جعفری تزئین کنید. با برنج سفید یا قهوه ای بخارپز شده سرو کنید.

منبع تصویر: POPSUGAR عکاسی / Kaylee Rollinger



[ad_2]

منبع: windows-news.ir