خرید سیر سیاه دکتر بیزاز طرق مختلف در فروشگاه آریوکالا

 خرید سیر سیاه دکتر بیزاز طرق مختلف در فروشگاه آریوکالا

 

 

مطالعه دیگری نشان داد که مصرف عصاره سیر در سطح بالا (2.56 گرم در روز) می تواند تعداد روزهایی را که با سرماخوردگی یا آنفولانزا می گذرانید تا 61 درصد کاهش دهد. به طور خلاصه، مصرف سیر به عنوان یک مکمل غذایی می تواند به پیشگیری از آنفولانزا، کاهش شدت آن و درمان سرماخوردگی کمک کند. بیماری های قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی مانند سکته مغزی و حمله قلبی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

 

فشار خون بالا که به فشار خون بالا نیز گفته می شود، عامل اصلی ایجاد این بیماری ها است.

 

سیر و روغن سیر که به عنوان مکمل غذایی مصرف می شود، در مطالعات انسانی نشان داده شده است که در کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بسیار موثر است.

 

یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه 600 تا 1500 میلی گرم عصاره سیر به مدت 24 هفته به اندازه مصرف آتنولول در کاهش فشار خون موثر است.

 

هنگامی که به عنوان یک مکمل غذایی مصرف می شود، تعداد سیر مصرفی باید نسبتاً زیاد باشد تا نتایج مطلوب حاصل شود.

 

مقدار آلیسین مورد نیاز بدن شما در روز معادل چهار حبه سیر است. در نتیجه، به نظر می رسد که مصرف مقادیر زیاد سیر می تواند به افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند تا فشار خون خود را کاهش دهند. در برخی موارد، مکمل های غذایی ممکن است به اندازه داروهای سنتی موجود موثر باشند.

 

نشان داده شده است که سیر کلسترول تام، کلسترول LDL (همچنین به عنوان “کلسترول بد” شناخته می شود) و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.

 

سیر به عنوان یک مکمل غذایی نشان داده شده است که کلسترول تام یا کلسترول LDL را 10 تا 15 درصد در افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند کاهش می دهد.

 

سیر ممکن است کلسترول LDL را کاهش دهد، اما هیچ شواهدی مبنی بر تاثیر آن بر کلسترول HDL وجود ندارد. این امر به ویژه زمانی صادق است که کلسترول LDL با کلسترول HDL مقایسه شود.

 

سیر سیاه آریوکالا

یکی از انواع سیر سیر سیاه است. رنگ قهوه ای تیره سیر سیاه نشان می دهد که سیر کهنه ای است.

 

برای اولین بار در آشپزخانه به عنوان یک ماده در آشپزی آسیایی استفاده شد. عملیات حرارتی پیاز سیر (Allium sativum) به مدت چند هفته منجر به تولید حبه سیاه می شود.

 

گرما باعث تشکیل یک واسطه ضروری در واکنش Maillard می شود که مسئول رنگ و طعم شیرین بیان سیر سیاه است. سیر سیاه را می توان برای تقویت طعم طیف گسترده ای از غذاها مانند ماکارونی اسپاگتی و همچنین نوشیدنی های انرژی زا استفاده کرد.

 

سر سیر در شرایط گرما و رطوبت خاص کهنه می شود و در نتیجه سیر سیاه تولید می شود.

 

به مدت 15 تا 90 روز، لامپ را در یک محیط کنترل شده با 80 تا 90 درصد رطوبت و دمای 60 تا 90 درجه سانتیگراد (140 تا 190 درجه فارنهایت) (معمولاً 85 درصد، 70 درجه سانتیگراد، 40 روز) نگه دارید. هیچ افزودنی، نگهدارنده یا سایر مواد مصنوعی وجود ندارد.

 

آنزیم های مسئول طعم تند سیر تازه تجزیه می شوند. تصور می شود که این شرایط واکنش Maillard را فعال می کند، یک فرآیند شیمیایی که منجر به تشکیل ترکیبات طعم دهنده جدید می شود و مسئول طعم شدید گوشت سرخ شده و پیاز سرخ شده است.

 

با تخمیر میخک تیره شده و بافتی شبیه عناب به خود می گیرد. باکتری های درون زا با ظرفیت بالا برای تخمیر و مقاومت حرارتی در سیر معمولی و سیاه یافت شده است. این می تواند با تولید سیر سیاه ارتباط داشته باشد.

 

وقتی سیر برای مدت طولانی گرم می شود، طعم آن تغییر می کند، ملایم تر می شود و در نهایت تقریباً به طور کامل به شکل سیر سیاه از بین می رود.

 

علاوه بر این، طعم با سیر تازه استفاده شده در تهیه آن تعیین می شود. سیر با غلظت قند بالاتر طعم شیرین‌تر و کاراملی‌تری دارد، در حالی که سیر با غلظت قند کمتر طعمی تند و کمی اسیدی دارد و طعمی شبیه رب گوجه‌فرنگی یا شیرین بیان دارد.

 

سیر اگر در دمای خیلی بالا برای مدت طولانی گرم شود یا در دمای مناسب حرارت داده نشود، طعم سوختگی دارد. وقتی سیر داغ شود، قبل از اینکه کاملاً شیرین شود، رنگ قهوه ای تیره پیدا می کند.

 

سیر سیاه را می توان به تنهایی خورد، در سس مایونز له کرد، به سوپ ها و سس ها اضافه کرد، روی نان پخش کرد، در سوپ ها و سس ها استفاده کرد، یا به سادگی روی بشقاب های سبزیجات پاشید.

 

وینیگرت را می توان با موادی مانند سیر سیاه، سرکه شری، دانه های سویا، روغن خنثی و خردل دیژون درست کرد.

 

مقدار آب متناسب با درجه نرمی است. برخلاف سبزیجاتی که به عنوان مواد خام استفاده می شود، سیر سیاه طعمی نه تند دارد و نه لطیف. بنابراین، می توان آن را به راحتی حذف کرد.

 

در مقایسه با سیر سفید، سیر سیاه طعم ملایم‌تری دارد، بنابراین برای رسیدن به همان میزان قدرت، مقدار بیشتری از آن مورد نیاز است.

 

علاوه بر این، سیر سفید را نمی توان به جای سیر سیاه در هیچ دستور العملی استفاده کرد. اگر می خواهید علاوه بر طعم سیر سیاه طعم سیر را نیز می خواهید سیر خام را نیز اضافه کنید، به همین دلیل باید از سیر سیاه استفاده کرد.

 

برای اینکه طعم لطیف سیر سیاه ظاهر شود، خمیر را با انگشتان خود ورز دهید تا حبه های پوست کنده کاملاً خرد شوند، سپس خمیر را در مقدار کمی آب داغ حل کنید. این یکی از روش‌هایی است که طعم سیر سیاه را نشان می‌دهد.

 

محلول قهوه ای تیره ای تولید می کند که حاوی ذرات فیبری سیاه رنگ است و بیشتر طعم، اسیدیته و قند سیر را منتقل می کند. سپس این مایع را می توان به غذاهایی با طعم های قبلی مانند پوره سیب زمینی اضافه کرد تا طعم سیر سیاه را اضافه کند.

 

https://aryokala.ir/product/dr-biz-black-garlic-price/

ایندکسر

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort html nullednulled themessugar rush oynabomb bonanza oynabuy verified stripe accountPendik Tesettürlü EscortMobil Ödeme Bozdurmarekorbetbetboogenco bahis