تفاوت تابه چدنی معمولی و از قبل


تابه چدنی یکی از متنوع ترین وسایل آشپزخانه است که می توانید خریداری کنید. از شام تا دسر ، یک تابه چدنی خوب می تواند تقریباً همه چیز را به راحتی بپزد. چه در آشپزی با چدن بزرگ شده باشید و چه یک مبتدی مبتدی باشید ، دانستن پیچیدگی های این ظرف محبوب شما را برای موفقیت در آشپزخانه ایجاد می کند. اگر به دنبال یک تابه جدید هستید ، مهم است که یک تابه مناسب خود و نیازهای آشپزی شخصی خود خریداری کنید. یکی از جزئیاتی که از اهمیت ویژه ای برخوردار است این است که تابه جدید شما “از پیش تعیین شده” است یا خیر. ممکن است کوچک به نظر برسد ، اما ادویه می تواند به معنای تفاوت بین سرخ شدن بی دردسر و آشفتگی چسبناک باشد.

ادویه چیست؟

چاشنی تابه چدن به معنای پاشیدن نمک و فلفل نیست. این فرآیند استفاده از روغن پخت و پز و حرارت برای نچسباندن ظرف است. گرم کردن روغن پخت و پز در ظرف چدن ، اسیدهای چرب آن را اکسید می کند. پس از این اتفاق ، اسیدها به یک لایه جدید از مولکول ها که مانند پلاستیک عمل می کنند ، مرتب می شوند. این لایه به سطح ظرف متصل می شود و یک پوشش لغزنده به نام ادویه ایجاد می کند. هر چقدر تابه چدنی چاشنی شود ، نچسب تر می شود ، به همین دلیل هرچه با آن طبخ کنید عملکرد بهتری دارد.

در اینجا دستورالعمل های دیگری در مورد چاشنی سازی تابه چدنی آورده شده است.

آیا ماهی تابه های قبل از سرخ کردن هزینه بیشتری دارند؟

امروزه بسیاری از شرکت ها تابه های “از پیش تعیین شده” را که قبلاً مراحل جعل را طی کرده اند می فروشند ، از جمله Lodge ، Victoria و حتی Amazon Basics. راحتی این که خودتان تابه را چاشنی نکنید و بلافاصله بتوانید با آن غذا بپزید ، تابه های از قبل آماده شده را به گزینه ای محبوب برای بسیاری از آشپزهای خانگی تبدیل می کند.

قیمت ماهی تابه چدنی بیشتر از اینکه از پیش تعیین شده باشد یا نه به مارک بستگی دارد. ماهیتابه هایی وجود دارد که متناسب با هر بودجه ای است. قیمت برخی از آنها فقط 20 دلار است ، در حالی که قیمت برخی دیگر بیش از 200 دلار است.

پس چه تفاوتی دارد؟

اگر راحتی بیشتر داشتن تابه ای که دیگر نچسب باشد برای اقناع شما کافی نیست ، دلایل دیگری نیز وجود دارد که از قبل آماده شده اند.

لایه ادویه روی یک تابه از قبل آماده شده اکنون نازک و دائمی است. روند جعل یک تابه چدنی جدید در خانه می تواند ساعتها طول بکشد و تسلط بر آن اغلب دشوار است. برای جلوگیری از بی نظمی یا برجستگی هایی که می توانند به ظرف شما آسیب برسانند ، خرید یک ظرف قابل تهیه را از قبل تهیه کنید.

از تابه چدنی جدید خود استفاده کنید

با این حساب ، همه تابه های از پیش تعیین شده یکسان ایجاد نمی شوند. هنگامی که ابتدا تابه چدنی جدید خود را تحویل گرفتید ، با سرخ کردن یک تخم مرغ در آن در کمی کره ، خواص نچسب آن را آزمایش کنید. اگر می توانید تخم مرغ را با کمی چسباندن به راحتی از بین ببرید ، ظرف شما آماده پخت است. در غیر این صورت ، ممکن است فکر کنید که یک لایه ادویه دیگر اضافه کنید.

خواه یک تابه چدنی از قبل ساخته شده بخرید یا یک تشت تمیز ، انجام عادت های خوب مراقبت از چدن تضمین می کند که تابه شما برای سالهای سال دوام داشته باشد.




منبع: windows-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>